torstai 27. tammikuuta 2011

*****

No niin, nyt on Davina muutettu ulos, ja odotetaan mielenkiinnolla (ja kauhulla) minkälainen tyyppi sieltä tulee sitten tilalle... Voineeko sitten ainakaan pahempaan suuntaan mennä, en tiedä...

Nostin tänään melkein 500 puntaa käteistä... Alkaa melkein oksettaan kun ees ajattelen tota määrää... Lauantaina saa sit sanoa sille byebye ja antaa sen tulevalle vuokraisännälle... :( Lisäks tarviin vielä lapun et oon tosiaan yliopistossa, sit pitää täytellä jotain lappuja ja näyttää valokopio äitin passista, että se sitten takaa, että maksaa mun vuokrani jos en itse sitä ens vuonna tee... Tosta vikasta osiosta en ollut mitenkään erityisen iloinen, mutta se kuulemma pitää aina tehdä kun on opiskelija, niin turha valittaa. Ja sit tää koko homma käteisen kanssa on aivan naurettavaa, kuinka helppoo olisikaan tehdä koko homma tilisiirtona (niin kuin onneks esim vuokra, jonnka täällä ennen jouluu maksoin tehtiin...) Vähän jännittää se lauantai, sitten on talo! OMG.

Eilen tuli aloitettua myös kesätöidenhaku talkoot, ei voi oikeesti olla vielä vuotta siitä viimekertaisesta kidutuksesta. Argh, vihaan tätä. Ja voi kumpa voisin välttää hautausmaan... Laskeskelin vähän budjettia ens vuodelle ja hautuumaahommilla ei kamalasti lennellä lomiksi kotiin :( Toivottavasti nyt tällä kerralla joku muu tärppäisi ja haku jatkuu kun taas osuu silmiin jotain sopivia hommia.

Huomenna on yhdet synttärit, lauantaina tosiaan se talohomma ja sitten sunnuntaina täytyykin varmaan alkaa henkisesti valmistautumaan luentojen ja seminaarien jatkumiseen, maanantaina on onneksi vain kaksi luentoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti