sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Iiiik!

Tänään ne tulee! Kunhan ne nyt vain selviää lentokentälle, koneeseen, koneesta Gatwickin rautatieasemalle, siellä oikeaan junaan ja sitten vielä tajuavat jäädä oikeassa kohdassa pois (onneksi niiden ei tarvitse vaihtaa junaa missään vaiheessa!)

Meikäläiselläkin alkaa olla asiat järjestyksessä. Viime viikon esseen palautin päivää etuajassa (ja kyllä sitä teinkin yömyöhään että sain sen tehtyä.) Ei todellakaan tullu mikään mestariteos, mutta päivien puurtamisen jälkeen pääsin lopulta siihen mielentilaan, jossa ei edes kiinnosta, kunhan pääsee eroon koko hemmetin esseestä. Yksi esseesuunnitelma pitäisi palauttaa keskiviikkona. Kaikki selittävät kuinka vaikea se on ja niin edelleen, joten en voi olla miettimättä, että olenko mä tajunnut sen tehtävänannon väärin? Ainoa asia, mitä pidin siinä vaikeana oli se, että sain sen esseen pysymään yhden A4:n mittaisena, ja senkin sain hoidettua kun muutin rivivälin pienemmäksi... No se tuli kuitenkin loppujen lopuksi hetkessä. Pisin aika meni lähteiden kirjoittamiseen...

Historiaa varten pitäisi lukea yksi artikkeli ja pitää pieni esitelmä torstai-aamuna, mutta sekin on suhteellisen hyvin hoidossa kun olen jo lukenut sen kerran ja yliviivannut, nyt enää muistiinpanoja ja tarkempi lukeminen. Opettajista ja opettajankoulutuksesta 1800-luvun Ranskassa, etenkin maaseudulla. Ei mikään maailman kiinnostavin aihe...

Ensi viikolla jää kyllä tosiaan suurin osa luennoista ja seminaareista käymättä, mutta eipä tuo haittaa kun olen juuri tämän takia pakottanut itseni menemään kaikkii juttuihin koko syksyn. Eiköhän sitä yhden viikon voi olla kipeänä. Ja menen kuitenkin pariin tärkeimpään seminaariin.

Nyt pitäisi vielä siivoilla vähän, että kehtaa kenellekään huomenna näyttää tätä läävää. En tiedä mikä noiden joidenkin ongelma on, kun sovitaan että nyt hoidetaan tiskit kunnolla, niin nyt tuolla on ainakin viikon ajan kasvanut järkyttävä torni niitä... Lisäksi olohuone, jonka minä (joka en edes koskaan ole siellä) siivosin tiistaina on taas ihan kamalassa kunnossa... Sitten joskus kerran, pari kuukaudessa ne saa kamalan valitushetken ja valittaa kaikille kun on niin sotkuista. No aijaa... Ehkä ei olisi jos kaikki viitsisi edes suurimmat sotkunsa siivota.... Välillä tuntuu kuin asuisi joidenkin pikkulasten kanssa.



Keskiviikkona ollaan menossa Lontooseen ja yritän kovasti miettiä, mitä siellä tehtäisiin. Jotenkin mietityttää, että onko esim Madame Tussauds todella sen suolaisen hinnan arvoinen. Enemmän melkein kiinnostaisi London Dungeons, hinta siinäkin aika kova, muttei sentään ihan hirvee, ja sopishan se tähän Halloween-viikkoon hyvin :)

Nyt voisi alkaa vaikka pukea päälle ja etsiä jotain syömistä. Perhana, ehdin herätä ja käydä pesulla ennen kuin tajusin, että tänäänhän siirrettiin kellot, olisin ihan hyvin voinut nukkua vielä tunnin! :D

// Ai niin! Unohtui mainita, että perjantaina olin katsomassa ihan tajuttoman kauniita ilotulituksia Gunwharfissa! Niin upeita. Täytyy todellakin muistaa toi ensi vuonnakin. Ainoa ätsyttävä asia oli vain se, että vesisade alkoi juuri kun ilotulitus oli alkamassa ja loppui melkein heti tulituksenkin loputtua... Ehdittiin sitten juuri sopivasti kastua. Toisaalta, teemana kun oli tänä vuonna the Best of British, niin kyllähän siihen sade kuului. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti