tiistai 18. lokakuuta 2011

Lazy days

Oon oikeesti maailman laiskin ja aikaansaamattomin ihminen :D Oon nyt esimerkiks siivonnu tätä huonetta kaks viikkoa ja pessy pyykkiä ainakin viikon... Ei oikein meinaa edetä. Lisäksi mun pitäisi viikon päästä palauttaa 1500 sanan essee siitä, millaisen uhan naistyöntekijät loi miesten identiteetille teollistumisen aikana. Onhan mulla joo siihen 500 sanaa, 500 sanaa täyttä ajatuksen virtaa ilman minkäänlaisia lähteitä. -.- Niin ja tosiaan torstaiaamuna olisi seminaari, joka arvostellaan ja jossa pitäisi uskaltaa puhuakin jotain - jälleen teollistumisesta, joka kiinnostaa ihan pirusti.... Miksei kaikki kurssit vois olla Venäjän politiikkaa, tunnen itseni oikein tähtioppilaaksi niissä seminaareissa kun osaan oikeasti sanoa jotain järkevää! Auttaisi ehkä jos perehtyisi muihinkin aiheisiin yhtä syvällisesti. No, ainakaan ei tarvitse kauheasta jahkailla mistä sen dissertaation lopulta tekee, pitää vain keksiä jokin hyvä Venäjä-aihe pohdittavaksi.

EU-valinnaiskurssiani odotin ihan innolla alunperin, mutta se luennoitsija nyt kyllä aikalailla pilaa koko homman. Mä ymmärrän, että luennoitsijakaan ei voi mitenkään erityisen objektiivisesti puhua, mutta hei joku raja! Vaikka itse luonnollisesti olenkin ihan EU-intoilija, niin kyllä se joku pieni perussuomalainen palanen mun sisällä haluais aloittaa kunnon väittelyn joskus sen naisen kanssa! Käytännössähän siis kaikki vika on muiden EU-maiden ja vanhojen EU-päätösten niskassa mutta ei missään nimessä Kreikan, ainakin tän luennoitsijan mielestä. Ja pikkasen epäilytti sekin, kun sanoi, että kaikissa maissa, joissa oppositio vastustaa tukipaketteja, se johtuu vain sisäpoliittisista syistä, ei oikeasti siitä että ne vaan on sitä vastaan, että rahaa annetaan konkurssimaille... Hmmm.. Toki varmaan mukavana bonuksena Slovakian oppositiolle tuli se, että saavat vallanpitäjät vaihtoon vastustettuaan tukipakettia, mutta eiköhän niillä kuitenkin voisi myös olla syynä se, että jos omatkin asiat on päin mäntyä, niin miksi pitäisi auttaa jotain Kreikkaa, joka on kuitenkin lopulta itse ajanut itsensä siihen ojaan?

Niin ja muuten tuohon on hyvä huomioida se, että vaikka kyseessä on EU-kurssi niin luennoitsija ei ole oikeastaan edes maininnut Suomea (paitsi mainitessaan Helsingin Etyk:in 1975...). Joten tuntuu aika turhalta ainakaan tällä hetkellä panikoida Suomen maineesta, Slovakiasta ja Slovakian venkoilusta ollaankin sitten kuultu ihan joka luennolla.

Mut hei! Apua! Puoltoista viikkoo äitin, Lotan ja Antin tuloon! En kestä! Jos vaikka siihen mennessä saisi tän siivottua... Ja sen esseen tehtyä, ja suunnitelman toista varten. :) Eiköhän tää tästä, sit kumminkin seuraavat esseet on vasta joulu- ja tammikuussa, tosin ehkä niitä on fiksua alkaa työstää jo marraskuussa, aikamoinen suma nimittäin tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti