tiistai 7. joulukuuta 2010

Jul

Alkaa tulla jo ihan joulutunnelma. Ostin tänään jouluvalot ikkunaan ja laitoin ne äskön paikalleen.. Kunhan ensin olin rikkonut sen kotelon pattereille. :( En huomannu kattoo kaupassa, et ne toimiki pattereilla ja ostin siis ihan turhaan jatkojohdon... Lisäksi Se kotelo olis tietysti pitänyt avata ruuvimeisselillä.. Ihan kun täältä keltään semmosta löytys... Rikottiin se sitten veitsellä ja sit teippasin sen takas kasaan kun olin saanut patterit sisään... Käy se niinkin. Ei näytä kovin kummosilta kuvassa, tai luonnossakaan oikeestaan, mut kumminkin:



Lisäksi tänään löyty viimeinkin Lotalle joululahja, ei oo koskaan ikinä ollut ongelmaa sen kanssa, paitsi tänä vuonna... En ois ikinä uskonut, että Suomessa voi löytyy kivempii vaatteita sen ikäsille kuin täältä... Ja okei, varmaan jos olisin heti täällä marssinut H&M:lle niin olis löytynyt, mut en nyt ehkä ihan... Suurimassa osassa tapauksista löyty kivoja vaatteita joillekin tosi pienille lapsille, sit aikusille, muttei teineille oikein mitään kivan näköstä... Ja kyl täällä nyt mun mielestä on aika paljonkin vaatekauppoja, ettei se nyt ihan siitäkään ole kiinni..

Ens vuonna vois mennä shoppaileen jouluks Soutuhamptoniin, kaikki paikalliset tuntuu menevän sinne... Mutta siis jouluostokset tälle vuodelle alkaa olla aikas hyvällä mallilla jo :) Oon melko ylpeä itsestäni!

Tänään tuli kotoa paketti: suklaata, trendi ja Lotan ja Antin koulukuvat... Nappasin paketin postilaatikosta aamulla samalla kun menin luennolle ja avasin sen ennen luennon alkua... Kiri näki kuvat ja sano, että Antti näyttää ihan multa... Antilla on tossa kuvassa semmonen hyvin maaninen hullunkiilto silmissään... JES!

Tänään sain myös takasin toisen esseeni. Tällä kertaa historiasta. Samat pisteet taas kuin siitä politiikkaesseestäkin eli edelleen pysytään vähän alle 2.1:sta. Tosin tänään kuuntelin yhen siis ihan brittitytön juttuja, joka lukee politiikkaa ja oli saanut siitä politiikkaesseestä 43 eli nippa nappa läpässy... Nostaa itsetuntoo kummasti saada parempia pisteitä kuin britit... Toisaalta mun mielestä se kertoo jotain siitä, kuinka paljon alemmilla arvosanoilla oisin tänne päässy.... Ja kuinka paljon alemmilla arvosanoilla ne on tänne päässy.

Tänään olis illalla tarkoitus mennä muutaman kurssikaverin kanssa James Watsoniin yksiin "koti"bileisiin (en keksiny parempaakaan tapaa suomentaa flat partya... ) En oo ikinä ollut James Watsonissa, mutta no, mikä tahansa asuntola on miljoona kertaa loistokkaampi kuin Bateson... Ja tietty aika paljon kalliimpikin.

Selvis muuten myös, et ilmeisesti ens viikolla mulla on vaan tiistaina jotain yliopistojuttuja, kun oisin taas tienny ton jo aiemmin, olisin varannu lentoliput jo ainakin viikkoo aiemmaks, nyt sit lusmuilen täällä viikon ilman mitään tekemistä, kun aika moni lähtee kotiin heti vaan kun saavat viimeset luennot alta pois. Toisaalta, voi tulla jopa niin tylsää, et alan jo lukeen kokeisiin ajoistaan!

PS. Katkesko mun nettiyhteys eilen jossain tosi huonossa kohdassa, vai eikö ne perhana oikeesti ees soittanu ollenkaan Tonava kaunoista tänä vuonna linnassa? Mä en ikinä anna tätä Tarjalle anteeks, jos eivät soittaneet!!!! Arvatkaa mikä mulla soi nyt spotifysta? <3333 Ahhh.... An der schönen, blauen Donau. Wienin filharmonikkojen uuden vuoden konserttia odotellessa sitten jos eivät enää voi sitä linnassakaan soittaa. Perhana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti