keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Finnish men with ice castles and some diving seagulls...

Irlanti on nyt tsekattu ja on kyllä pakko päästä takaisin! Aivan ihana maa, tai no ei ehkä pitäisi puhua koko maasta jos on nähnyt käytännössä vain Dublinin, mutta puhunhan mä Englannistakin (tai pahimmillaan koko Britanniasta) käytännössä nähtyäni kunnolla vaan Pompeyn. Viikonloppu oli kostea ja rankka, mutta silti niin ihana. Ja niin erilainen tästä normaalista opiskelijaelämästä, jotenkin se viikonloppuna baarissakäyminen ei olekaan niin pahaa, toisinaan, kun on varaa ja kun on hyvää seuraa.

Heidin host-perhe vaikutti oikein mukavalta, vaikka esim Michaelin näin vaan joka ilta takaapäin kun se istui tietokoneella :D Au-pair -kavereista näin vain Annen, mutta Anne olikin ihana! Kukapa olisi uskonut, että mä voin tuntea olevani niin samanlainen jonkun kanssa, joka on niinkin vannoutunut vasemmistoliittolainen?! Tai siis tunnenhan mä toki muitakin vasureita, mutta mun ja Annen ajatukset vain klikkasi. Mietittiinkin jo, että meidän pitäisi perustaa joku oma (fasisti)puolue. No ehkä ei kumminkaan.

Sain puhuttua Heidin ja Annen tulemaan tänne huhtikuun ensimmäiseks viikonlopuks. Saas nähdä mitä siitäkin tulee, kun mulla on täällä Viltsukin silloin kylässä, saattaapi tulla hieman ahdasta, täytyy tunkee johonkin Rebsin viereen nukkuun ja jättää suosiolla mun huone niille kolmelle :DDD Mutta vaikuttaa siis olevan vauhdikas synttäriviikko tulossa! Mahtavaa!

Aloin myös reissun jälkeen vahvasti harkitsemaan Dublinin Trinity Collegea tulevana opiskelupaikkana. Itseasiassa tein tänään hieman tutkimuksia ja se kilpailee jo aika tasatilanteessa Edinburghin kanssa ja Edinburgh on sentään ollut ihan ykkössuosikki jo ainakin vuoden. Kannattanee sitä ainakin hakea, ja tässä on nyt vielä yli kaksi vuotta tätäkin yliopistoa jäljellä ja ainakin puolitoista vuotta ennenkuin tarvitsee alkaa miettimään ylempiä korkeakoulututkintoja ollenkaan.

Ja ehkä se olisi hieman pinnallista lähteä Irlantiin opiskelemaan vain sen takia, että siellä oli niin ihania miehiä... Oh well! Ilmeisesti ainakin erään mukaan olen parin vuoden päästä naimisissa suomalaisen miehen kanssa, joka omistaa jäälinnan ja jotenkin siihen liittyi noi sukeltavat lokitkin.... Mutta en pysty muistamaan miten. :D Toivottavasti Annen Dave muistaa, niin ei jää kamalasti häiritsemään tämä. Mutta niin, siis tosiaan harvemmin Suomessa (tai Englannissakaan) kadulla kukaan vastaantulija sanoo sulle "lovely". Varsinkaan jos kyseessä on sunnuntaiaamu, olet käytännössä samoissa meikeissä kuin edellisenä iltana ja lievässä krapulassa. Ei todellakaan!

Ehkä mun täytyy miettiä uutta reissua vaikka toukokuussa, katsoo nyt miten on kokeita yms...

Meille tuli uusi jääkaappi! Ja se on isompi kuin edellinen, plus tietty tehokkaampi; luojan kiitos!

Ja tänään kävin hakemassa postista mysteeripaketin. Viltti, suklaata, kortti ja piirrustus Toijalan poppoolta, ihanaa! :)

Ja mitäs muuta... Ai niin, no sain yhden kokeen tulokset, ehkä parempi olla menemättä siihen sen enempää.. Unitin kokonaisarvosana oli kuitenkin 2.2. joten ihan hyvä. Ens kerralla voisi kyllä ehkä lukea tohon Understanding Politicsin kokeeseen....

Oli mulla varmaan paljon muutakin kirjoiteltavaa tänne, mutten taas vaihteeksi muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti