tiistai 3. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Jotenkin taas kaikki pakkautunut samaan viikonloppuun, joten luvassa on jalleen kerran melkoisen sekava postaus. Eipa silla, etta naista yleensakaan mitaan punaista lankaa voisi loytaa.


Viikonloppu oli siis menoa taynna. Lauantaiaamuna herasin ihan liian aikaisin (lue: kahdeksalta), koska suuntasimme Pauliinan kanssa Winchesteriin joulumarkkinoille. Odotukset olivat kovat, silla olihan niita mainostettu yhdiksi Euroopan parhaista joulumarkkinoista. Ja kylla meilla hauskaa olikin. Kaytiin luistelemassa heti aamusta: tosin jaasta ja niista "luistimista" voi olla montaa mielta... Loppupaiva kierreltiin ympariinsa ja tarttui mukaan muutama ostoskin. Pakko kuitenkin sanoa, ettei tuosta mitaan jokavuotista perinnetta ole tulossa. Kertakokemuksena ihan kiva, mutta aikamoinen rahastuksen maku jai ja etenkin joulumusiikin puuttuminen vahensi aika paljonkin tunnelmaa.


Hauskin tapahtuma paivassa oli se, etta tormasimme jalleen uuteen suomalaiseen ja jo heti aamulla bussissa! Munkin alkaa nyt olla pakko uskoa Larryn ja Enriquen teoriaan, etta meilla suomalaisilla on jokin salainen strategia maailmanvalloituksesta ja etta se alkaa lahettamalla mahdollisimman paljon suomalaisia Portsmouthiin. Viela kun ihan oikeasti selvittaisi, etta mika niita ihmisia tanne vetaa?


Reissusta palattuamme kavimme syomassa Brewhouse & Kitchenista, josta on ehka tullut uusi lempipaikkani, koska siella on aivan uskomattoman herkullista ruokaa. Ruokailun jalkeen suuntasimme viimein kotiin ja mua odottivatkin taalla jo ihanat Karoliina ja Mortie. Vietettiin mukava rauhallinen ilta... Tai no, ma ehka saatoin vaantaa nilkkani kun putosin vahan portaista kantaessani patjaa alas, mutta muuten oli ihan rauhallista.


Sunnuntaina suuntasimme porukalla Sunday roastille ja siita Farehamiin kirkkoon laulamaan joululauluja. Ma en koe olevani mitenkaan erityisen uskovainen, mutta joululauluista tuli mukavan nostalginen olo ja oli mukavaa seuraa! Kasittamatonta, etta Bournemouthista saakka tulee ihmisia noihin joululauluihin!


Jonkun onnekkaan joululahja
Eilinen ja tama paiva menivatkin sitten ahkerasti opiskellen, mutta viimeinen essee ennen joulua on nyt valmis - lahes viikon etuajassa! Ma luulen, etta olen tosiaan loman tarpeessa kun alan jo noin ylisuorittamaan! Mun iloni tuon esseen valmiiksi saamisesta meinasi kuitenkin hyytya kun paasin kotiin ja avasin lapparin vain nahdakseni Blue Screen of Deathin. Hetken meinasi toivo jo menna, mutta kylla tama nyt vaikuttaisi jotenkin korjanneen itsensa, mutta saa nahda kuinka kauan tata iloa kestaa. Onneksi nyt ei ainakaan ole ihan valittomasti uusia deadlineja edessa.


Eilista opiskelua. Ja toi kakku.... 
Huomenna voisi ottaa vapaapaivan ja ihan vain pyykkailla ja siivoilla. Loppuviikko taitaakin sitten menna itsenaisyyden juhlimisissa ja ensi viikolla alkaakin sitten viimeinen viikko tata teaching blockia ja 14. paiva suuntaan nokan kohti Suomea.

Tassa on mun palkintoni esseen valmiiksi saamisesta. Satuin bongaamaan taman kirjastossa, ja vaikka mun gradun aiheeni onkin muuttunut pois naisten oikeuksista, niin kylla taa aihe viela niin paljon kiinnostaa, etta voin ihan muuten vain lukea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti