perjantai 19. heinäkuuta 2013

Exciting

Nyt alkaa viimein pikkuhiljaa jännittää se itse valmistuminen. Yliopistolta olisi mun mielestäni saanut tulla vähän enemmän tietoa, että mitä siinä itsessään tapahtuu, mutta eipä ole kuulunut. Toivottavasti en ainakaan pahemmin mitään mokaa.

Mun graduation on siis ensi tiistaina alkaen kello 2.30pm. Paikalle ei saanut kuin pari lippua, jotka multa nappasivat jo aikoja sitten äiti ja mummu. Satuin nyt kuitenkin löytämään tällaisen linkin , josta voi seurata ihan suorana valmistujaisseremoniaa. Joten jos jotakuta oikeasti kiinnostaa niin paljon, niin tiistaina Suomen aikaa klo 16.30 alkaen kannattaa tsekata tuo linkki :) Katselen tätä parhaillaan ja odotan jopa innolla meidän yliopiston chancellorin Sandi Toksvigin puhetta. Toksvig on siis koomikko, juontaja ja kirjailija, joka valittiin juuri viime vuoden aikana meidän chancelloriksi.

Sen sijaan se käveleminen ja kättely jännittää. Mun tuurilla joko kaadun tai unohdan kätellä jompaa kumpaa tyypeistä siinä lavalla... Kaikkein eniten ehkä tällä hetkellä mietityttää se kuumuus siellä Guildhallilla. Ihmisiä siellä on aivan järjettömästi ja tiistaiksi on luvattu kaiketi 27/28 astetta lämmintä. Oh dear.

Nyt tässä yritän suunnitella ohjelmaa ensi viikolle ja etenkin, että miten sen tiistain saisi järkevästi järjestettyä. Viikon päästä tähän aikaan taidankin olla jo joko Tukholmassa lentokentällä tai matkalla sieltä kohti Helsinki-Vantaata. Eep!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti