maanantai 29. heinäkuuta 2013

Graduation


Valmistujaiset oli ja meni ja nyt saa kuulemma käyntikorteissa lisäillä kirjaimia nimen perään. Whoop! Valmistujaiset meni aivan nappiin, en kaatuillut tai muutakaan tyhmää, tosin kuumuus teki olosta välillä melko tukalaa varsinkin sen kaavun alla, mutta hengissä selvittiin.

Mä kävin yhden aikaan hakemassa kaapuni ja liput juhlallisuuksiin, jonka jälkeen suunnattiinkin sitten jo mummun ja äitin kanssa Guildhallille ottamaan vähän kuvia ja odottelemaan Virvaa ja Karoliinaa. Joku oli vetänyt Guildhallia vastapäätä oleviin salkoihin vieläpä Suomen lipun! Mun takiani tietenkin... tai sitten ei. :D Mutta enpähän ole kyllä koskaan ennen nähnyt siellä Suomen lippua!

Itse seremonia kesti sellaisen 1,5 tuntia, joista noin 80% käytettiin taputtamiseen. Jossain vaiheessa alkoi vähäsen puuduttaa etenkin loppua kohden. Kovin mahtipontista oli meno, mutta puheet silti ainakin välillä ihan hauskoja.

Seremonian jälkeen mentiin porukalla syömään Goose V&A:n ja siitä Portersiin, jossa saatiin joukkoon vielä lisää ihmisiä. Oli todella ihana päivä ja en tosiaan kyllä odottanut yhtään mitään lahjoja ihmisiltä, mutta kyllähän niitä tuli. Kiitos kaikille rakkaille! Karoliinan ja Mortien antama kaulakoru on parhaillaan kaulassa ja Virvan, Ekin ja Ellin antamat korvikset korvissa. Niin, ja äitin antamaa iiiihanaa työlaukkua hipelöin jo vaikka vielä pitäisi vuosi opiskella ennen kuin tarvitsee alkaa siitä urasta stressaamaan ihan akuutisti. :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti