tiistai 10. syyskuuta 2013

Ihan (Viisto)kujalla

Lotan vielä ollessa täällä teimme päiväreissun Annin ja Adamin kanssa Winchesteriin. Oltiin Annin kanssa suunniteltu tätä "vain" noin vuosi ja nyt viimein päästiin sinne asti. Winchester on aivan kuin eri maailmasta ja tuntuu olevan useamman kuin yhden suomalaisen unelmien kotikaupunki. Karoliina, Anni ja mä voidaan sitten vuoden tai parin päästä heilutella toisillemme joenrantatonteiltamme.

High Street tosiaan muistutti enemmänkin Viistokujaa kuin perus- high streetia ja katedraalista puolestaan tuli mieleen Tylypahka. Voitte siis arvata, miksi mä niin haluaisin muuttaa sinne. Nimimerkillä edelleen odotan pöllöä Tylypahkasta - vähän on eksynyt.

Winchester on siis entinen Englannin pääkaupunki vain noin 1000 vuoden takaa, joten melkolailla must-see-kohde tällaiselle historia-friikille. Tiedän, että ainakin meidän äiti oli kateellinen tästä meidän retkikohteesta, kuten myös Arundelista, josta kirjoittelen myöhemmin tällä viikolla.

Viistokuja!






Future home number 2


2 kommenttia:

  1. mä yritin jo aikasemmin pistää viestii tänne mut netti kuoli! Winchester on aina vaan yhtä ihana ja kaunis :D Mä tahtoisin kans sinne takasin mut ne vuokrat yhh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ma muuten huomasin selkeen nousun kavijamaarassa silloin sunnuntain jalkeen. Mistakohan johtuis... :D Joo ennen Winchesteriin muuttooa taytyis varmaan voittaa lotossa tai loytaa joku kunnon tyo....

      Poista