sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Hmmm

Hälyttävää tietoa saapuu Suomesta, että tätä lukee koko hemmetin Matku... Eihän tänne uskalla enää kirjoittaa mitään.

Kirjaostokset

Huone taas

Työpöytä SIISTINÄ!

Tai sitten alan keksiin ihan kamalia juttuja tänne kaikkien kauhistukseks. Ja sitten kun meen jouluks kotiin niin kaikki käskee lastensa kiertää mut kaukaa.... Toisaalta Heidiltä voi kysyä tarviiko mun keksiä niitä juttuja. No ei vaan. Tänäänkin oon jopa opiskellut melko ahkerasti! Myönnettäköön, etten lukenut Ruhtinasta ihan kokonaan niin kuin piti, mutta kyllä mä yleiskäsityksen siitä sain. Jos sitä Hobbesia ja sen Leviathania sitten paremmin, sitä ei ainakaan tarvitse lukea kokonaan, kun se on niin järkyttävän kokoinen teos.

Ja toi kuva huoneesta oli pakko ottaa nyt, kun jopa jaksoin siivota täällä! Ja tiskasinkin jopa kahdesti. Ja neuvoin Craigille, miten pestä pyykkiä :) Ja sitten yritettiin katsoa X-factoria, mutta Sarah nukahti... Cheryl Colella on tosi ihana aksentti...

Huoh, huomenna edessä piiiiiitkä maanantai. Mutta toisaalta ylihuomenna on sitten jo tiistai ja sitten onkin jo pahin taas tän viikon osalta ohi! Voisi vaikka painua sänkyyn ihanan British Government and Politicsin kanssa. Lol.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti