torstai 28. lokakuuta 2010

RIP Camera

Nyyh, eilen oli surkuilta. Tai, no ei oikeestaan.. Mutta hetken oli. Olisin halunnut ottaa kuvia meidän illanvietosta ja tulin hakemaan mun kameraa, mutten saanutkaan sitä enää käynnistyyn... Onhan se jo jonkin aikaa ollut tosi hidas ja akku on tuntunut kuluvan hetkessä ja pari päivää sittenkään ei meinannut oikein millään käynnistyä...

No nyt se ei käynnisty enää ollenkaan.

FML! En mä selviä ilman kameraa! Eikä oikein kyllä finannsipoliittisen tilanteen kannalta olis paras hetki alkaa uuttakaan ostaa... Hemmetti.

Hyvä kun ensin valitan finanssipoliittisesta tilanteestani ja sit sanon tän: shoppailin tänään. Päätin mennä Gunwharfiin ja katsoa löytyiskö jotain, kun alennusmyynnit on kohtsillään ohi. No ei löytynyt... Ostin kaakaoo ja muutaman postikortin... :D Kaikki, mikä olis näyttäny hyvältä, oli ihan kamalan kallista... Tulee vaan paha mieli kun meneen Gunwharfiin...

Kun pääsin kämpille takas oli Davina ja Sarah jo menossa halloweenostoksille, niin lähdin sitten niiden mukaan... Siltä reissulta tarttui sentään mukaan toppi ja leggingsit halloweeniksi ja korkkarit Primarkista.

Ja okei, posti toi tänään kivan paketin Boohoolta. Muutama mekko vain... Ja ne oli alennuksessa!

Ja ostin mä tänään myös muutaman kirjan politiikasta.

Perustuslaki hommeli on nyt ainakin suurinpiirtein kondiksessa... Ainakin pituutensa puolesta. Sisältö onkin sitten yhtä liiba laabaa, mutta ei voi mitään. Machiavelli vs. Obama artikkeli-hommelin kun vielä viimeistelen, niin alkaa helpottaa. Enää ei ole kamalaa pelkoa tiistaista, kun kummatkin on jo kuitenkin hyvin yli puoliks valmiita ja aikaa on vielä monta päivää.

Oon varmaan menossa parin viikon päästä Davinan kanssa sen kotiin, kun se menee siellä käymään. Ihanaa! Vaihtelua. Ja se asuu Lutonissa eli siellä, missä on yks Lontoon lentokentistä. Ihanaa vaan saada pientä vaihtelua! Sitä tarvitaan. Alkaa Bateson jo aina välillä hieman ahdistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti