sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mummot bailaa


Tampereen reissu on nyt sitten koettu. Ihan mukavaahan tuolla oli, mutta nyt on kamalan uupunut olo ja nälkä! Todettiin, että ollaan me aikamoisia mummoja. Puoli porukkaa oli muuten vain kipeänä, lopuilla puolella kolotti selkää, yksi vaihtoi korkokengät tennareihin ennen puoltayötä ja baaristakin lähdettiin kotia kohti jo noin kahden aikoihin.




Mulla ei oo mitään hovikuvaajaa ottamassa kuvia mun asuista, enkä oikein välitä noista itselaukaisukuvista, joten mitään asukuvia en tänne sen enempää laittele. Tällä kerralla olin kumminkin noiden kuvassa näkyvien lisäksi liikenteessä sortseissa, sukkiksissa ja pinkeissä korkkareissa. Korkkarien ansiosta varpaat ovat nyt kyllä aikamoista muusia. 




Suuntasimme Saabin keulan kohti Tamperetta noin kolmen aikoihin eilen ja köröttelimme Järvensivuun kaverini kämpille. Paikka on jo ihan mun vakkarimajataloni Tampereen reissuilla ja mulla oli siellä käytössä samat lakanatkin kuin viimeksi. Siellä sitten istuskeltiin pari tuntia ja aloiteltiin jo parilla siiderillä ennen kuin hiippailimme kuuden maissa kohti bussia ja Hämeenkatua, joka näkyy kuvissa yllä ja alla.



Hämeenkadulla tapasimme muut tytöt ja suuntasimme Pancho Villaan illalliselle. Voi kuinka hyvä juustohampurilainen ja ranskalaiset! Miksei Forssassa voi olla tuollaisia ravintoloita? No sieltä kuitenkin jatkoimme Ruby & Fellasiin 'parille'. Paikka oli tuttu jo viime kesältä ja elleivät muut olisi olleet niin vilukissoja niin olisin mielelläni istuskellut ulkona terassilla katselleen maisemia ja ilotulituksia. Tampereella oli siis eilen myös Venetsialaiset ja naamioporukkaa hiippaili vastaan pitkin yötä. 

Ruby & Fellas'n terassi



Ennen kymmentä totesimme, että voisimme vaikka vaihtaa paikkaa, mutta koska kaikkialla tuntui olevan kamalat jonot siirryimmekin Susannan kämpille juomaan hieman drinksuja ja lepuuttamaan jalkoja/selkiä. 



Sussulta tie vei sitten puolenyön aikoihin Miamiin hieman tanssahtelemaan. Susannan jo paljon mainostamaa 'mieskarkkia' siellä tosiaan oli, mutta niin oli myös erinäisistä paikoista leikeltyjä naisia... Ihan mukavalta paikalta vaikutti, mutta ei sitä tanssilattialla heilumistakaan kauaa jaksa, varsinkaan kun mihinkään ei päässyt välissä istumaan ja juotavatkin olivat melko kalliita. Niinpä me mummelit suuntasimme kotiin nukkumaan jo kahden maissa. 



Aamulla mussutimme Viltsun kanssa popparia, poikkesimme yhden kaverin luona syömässä vadelmapiirakkaa ja suuntasimme kotia kohti ... Ideaparkin kautta. Ideaparkista tarttui mukaan aivan ihanat pyjamapöksyt! Nämä sopii niin tähän mun tämän hetkiseen löysäilyelämään, että taidanpa majailla näissä loppuloman. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti