maanantai 20. syyskuuta 2010

Au mun jalat.

Hmm, taisin tossa edellisessä jäädä siis eilisiltaan. Mentiin siis porukalla Liquid&Envy nimiseen yökerhokokonaisuuteen. Jonne sitten jäi ääni, varpaiden tunto ja kuulo. Pitäisikö alkaa huolestua, kun parissa varpaassa ei vieläkään yli 12 tunnin jälkeen ole tuntoa?

Siellä oli ihan mukavaa ja lähdettiin jo joskus ennen kahta. Sitten oleilin hetken alakerran ja vastapäätä olevien poikien ja Devinan kanssa. Ja sitten menin nukkumaan kolmen maissa.

Aamulla heräsin puoli kahdeksan aikaan järkyttävään meteliin: paloharjoitus, mutta onneksi naapuriasuntolassa. Kai meillä sitten on tänään... En kyllä kestä jos on. Jossain se oli kuulemma pidetty keskellä yötä. Hemmetin sadistit. No makoilin ja kuuntelin sitä palohälytystä (kesti muuten varmaan 15minuuttia!) kahdeksaan saakka. Sitten valmistauduin ja lähdin jo ennen puoli kymmentä kävelemään kohti Milldamia, jossa oli Historian, Historian ja Politiikan ja Historian ja Englannin oppilaille esittelytilaisuus. Ihan mukavaa porukkaa tuntui olevan.. Pieni paniikki meinasi kyllä iskeä, kun meidät laitettiin Study Groupeihin, joissa siis ollaan koko vuosi ööö, kerran viikossa meidän tutorin Rob Jamesonin kanssa. Meidän Study Groupissa on 7 poikaa ja mä. Mutta ihan hauskoilta pojilta vaikuttivat.

Huomenna olisi sitten jo ensimmäinen vähän niinkuin harjoitusluento ja kaikkea muuta pientä 9.00-14.50.

Käväisin kämpillä heittämässä paperit ja kansiot yms huoneeseen ja lähdin sitten etsimään tuota hemmetin liitintä, jonka ansiosta, saan nyt virtaa koneeseen. <3Ja ostin mä myös pienen laukun, vyön ja tasapohjaiset kengät. Halleluja! Hetkikin vielä koroilla ja näissä varpaissa ei olisi kyllä koskaan tuntoa...

Kohta yksi Sam tulee tekeen kaikille meidän asunnon tytöille ruokaa. En kyl tiedä miks, mutta en valita kun saan kunnon ruokaa!

Tää on kyllä hyvä, kun nyt kirjoitan näin pitkiä postauksia niin a) kukaan ei jaksa lukee näitä juttuja tai b) ainakaan kukaan vieras ihminen ei vaivaudu lukemaan mun sepustuksia... :D Plääh, illalla on kai taas jossain jotkut bileet. Kisakunto jo nyt kohta lopuillaan ja vasta toista päivää asuntolassa... Ei hyvä.

Laitan jotain kuvia, kun nyt ensin saan yöksi kameran laturiin, että voin ottaa niitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti