perjantai 24. syyskuuta 2010

Ouch

Huhhuh, nyt alkaa kyllä juhliminen jo oikeesti tuntua... Menin aamulla kuudelta nukkuun ja menin kahekstoista  tutorialiin, mikä ei sinänsä ollu paha, koska se kesti puol tuntii ja saatiin vaan lukujärjestykset. Ihan kiva, mut siis noi välit noiden luentojen välillä... En nyt tie miten tän tähän helpoiten selittäs... Mut siis:

Maanantai: 10-11 seminaari, Early Modern Political Thought
                  15-16 luento, Historical Methods 1
                  19-20 luento, Modern European Society

Tiistai:  12-13 luento, Understandin Governance
            13-14 seminaari, Understanding Governance
            15-16 seminaari, Study Skills
             16-17 seminaari, Modern European Society

Keskiviikko: 11-12 seminaari, Historical Methods 1

Torstai: 17-18 luento, Early Modern Political Thought

Ja perjantait on nyt siis mulla näköjään ekan semesterin vapaita! Ja eka semesterihän siis kestää tonne Tammikuulle.

Toi maanantain viimeinen luento tulee kyllä oleen tuskaa. Kuka jaksaa oikeesti enää illalla mitään, jos on aamulla herännyt yheksältä  ja sit viettäny tommosii tyhmii muutaman tunnin rakoja jossain koko päivän... Ei vaan, ihan kiva kun on noita välejä, tuolta luentosaleilta kestää ehkä 10min kävellä asuntolalle, niin kyl tossa ajassa jo ehtii jopa tuleen tänne. Toi tiistain yks tunti sen sijaan on aika ikävä, tavallaan kun se on semmonen väli, missä pitäis varmaan etsii jotain syötävää, muttei kuitenkaan kyl oikein ehdi tuleen kämpille tekeen mitään.

Ja siis selvennykseksi vielä se, että no luennot on varmaan aika selviä kaikille, mutta seminaarit on sitten niitä, missä keskustellaan luennon sisällöstä ja niistä jutuista, mitä on ollut luettavana kotona.

Niin ja se Michaelin kaveri tosiaan oli suomalainen. Sanokoos se, että muutti 6 vuotiaana tänne, asuu Brightonissa, eli aika lähellä. Ja niin, sen isä on islantilainen ja äiti suomalainen. Ja kyl se suomee puhu, mut vähän hoono soomi, eikä oikein tienny kaikkii sanoja. Mutta pääsinpähän puhuun suomee. Ja Heidi varmisti, et on tulossa ens viikonloppuna, niin, et sillon saan sit taas <3 Eikä niinkään se suomi, vaan se, et pääsee Heidin kans pälättään. <3

Eilen illalla tuli ekaa kertaa kyl paha koti-ikävä. Osittain varmaan sen takii, kun näki jonkun muun suomalaisen. Mut kämppikset kyl lohdutti ja sanoivat, et niilläkin on ihan kauhee koti-ikävä ja niiden kodit on sentään vaan muutaminen tuntien ajomatkan päässä.

Tänään me aiotaan viettää koti-iltaa. On kuulemma take out Friday (noi keksii meille tänne perinteitä, joita voidaan sit toistaa koko vuosi) Meillä ei nykyään täällä meidän "penthousessa" ookkaan kahta kämppää vaan käytännössä yks, koska me pidetään melkeinpä koko ajan noita meidän kämpän ja poikien kämpän välistä ovee auki. Eilen oltiin siellä syömässä ja tänään mennään kai Nathanin huoneeseen katsomaan leffaa. Ja yks poika käy aina meidän keittiössä syömässä, kun se ei kestä niiden keittiön sotkua :D Vaikka ei meidänkään mikään siisteyden huippu oo... Varsinkaan aamusin illan jäljiltä. Sit yleensä joku siivoo sen päivällä, et taas sotketaan se illalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti