torstai 23. syyskuuta 2010

En.Keksi.Otsikkoo

Ömmm. En nyt enää ees muista, mitä oon jo selittäny ja mitä en.. Mut siis eka luento oli siis edellispäivänä ja ymmärsin kyl kaiken, mutten oikein sit tiedä, miten mun sitä pitäs itteeni soveltaa, kun se puhu varmaan puolet siitä tunnista, kuinka A-levelit ei valmista yliopistoon ja että toisella asteella opetetaan vääriä asioita ja koko systeemi on ihan korruptoitunut, kun jokainen koulu yrittää joka vuosi parantaa tuloksiaan, koska vaan parantamalla saa parempia apurahoja valtiolta... Kyl se aika hurjalta kuulostikin, et tänä vuonna täällä on A-leveleistä melkein 30% saanu A:n arvosanaks...

Niin, mutta siis en tiedä, mitä siitä sitten ajatella, koska meillä on kuitenkin ihan eri systeemi... Et ei ehkä sillai kaikkein hyödyllisin luento, mut eipä siinä mitään. Mut ainakin tosta tuli nyt se olo, et eipä olis kauheen kiva kirjottaa A:ta A-leveleistä (tai Suomessa ällää), jos tietäs, et joka kolmas oppilaista saa saman.. Vähän uniikimpi olo, kun se meillä on vaan se 5%, tai vaikka laskis E:nki mukaan niin siltikin vaan 15%(kö)

Eilen oli vapaapäivä opiskeluista ja kävin vähän shoppailemassa ja nukuin pitkään. Tosin, kuten arvelinkin, niin meillä oli sitten eilen aamulla se paloharjoitus... Seitsemältä aamulla... Toi on oikeesti jo jotain kiduttamista tommonen. No, menin sillon ulos ja tulin sit heti takas sisään nukkuun :)

Eilen illalla juhlittiin Gracen 19-v synttäreitä. Aloiteltiin täällä meillä ja sit piti mennä toiselle puolelle kaupunkia, Gunwharf Quaysiin baariin, mut kun päästiin sinne niin osa meistä totes, ettei jakseta jonottaa tuntia sisäänpääsyä vaan siks et päästään maksaan ittemme sisään täysinäiseen baariin. Niin sitten mä, Sarah ja osa pojista tultiin monen mutkan ja ruokapaikan jälkeen asuntolalle ja jäätiin alakerran asuntoon istuskelemaan. Ja pelaan beerpongia.... Mielenkiintonen peli.

Sit tänään menin yhdekstoista tutustuun politiikkaosuuteen. Ja sit tänä iltana olis historian opiskelijoiden tapaaminen jossain, jonne en osaa, ja mun piti jopa mennä sinne, mut nyt naapurin Michael sano, et sen kaveri tulee tänään käymään täällä ja se on suomalainen!!!!

Mitäs muuta... Tuntuu, et käyn joka päivä kaupassa (niinku käynki) kun kerralla ei saa kauheesti kulkeen tavaraa ja sitä tarvii ostaa kauheesti. Ja meidän jääkaappikin on niin naurettavan pieni, ettei sinne mahdu mitään! Tänään ostin viimeinkin leipää, juustoo, salaattia, kinkkua ja voita ja oli aivan ihanaa saada leipää <3 Ja ostin kyl kurkunkin, mut sitä en enää löytäny, kun pääsin takas kämpille... ilmeisesti se karkas johonkin matkalla...Tänään tuli kirje, että vuokrasta pitää olla 4.10. maksettuna melkein tuhat euroo... Jes...

// Kävin kattoon nettipankissa vihdoinkin, et ensinnäkin paljonko mulla on rahaa ja toisekseen, paljon mulla menee rahaa kun maksan suomalaisella kortilla. Ilmeisesti siis kun kaupassa maksan aina yleensä kortilla ja varmentajaan laitan pin-koodini, niin ei tuu mtn lisäkuluja. Mutta nostin sunnuntaina 50£ automaatista, niin siihen oli tullu yli 3e lisää kuluja... Eli ilmeisesti sit nostan rahaa harvemmin ja suurina määrinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti