keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

2 months

Eipä ole nyt ollut kovin onnistunut synttäriviikko. Toivottavasti paranee lauantaina.

Jason jatkaa lapsellista kiukutteluaan. Toivoo mulle kuolemaa ja haukkuu twitterissä kauheilla alentavilla sanoilla. Monet on jo lupautunut tulemaan vetämään sitä pataan, mutta mun on nyt pakko myöntää, että pelkään tyyppiä ja sen kavereita sen verran, että pidän ennemmin matalaa profiilia ja yritän vain jaksaa. En ole siis puhunut tai provonnut mitenkään sen maanantain jälkeen.

Voimat tuntuu olevan ihan lopussa. Muhun vaikuttaa muutenkin niin helposti kaikki tuollaiset ja tää haukkuminen menee nyt jo kaiken yli. Tekis mieli käpertyä pimeään huoneeseen ja pysyä piilossa. Kaiken lisäksi tänään selvisi, ettei se kai ole edes menossa pääsiäiseksi kotiin, joten vietänkö nyt sitten piilotellen seuraavat kaksi kuukautta? Ja kaikki tämä sen takia että yritin ehdottaa, että ei pidettäis lämmitystä yöllä päällä. Pientä ylireagointia ehkä havaittavissa?

Kaikkein eniten ärsyttää se, että tällaista paskaa tulee niskaan juuri nyt kun pitäisi pystyä keskittymään vain ja täysin tuohon päättötyöhön. Vihaan sydämestäni tuota vuokrasopimusta ja toivon, että voisin vain lähteä lätkimään täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti