tiistai 5. maaliskuuta 2013

Warmest day thus far

Tänään on vuoden lämpimin päivä tähän mennessä. Lontoon suunnalle taidettiin luvata lähemmäs 15 astettakin, mutta kuten aina, meillä jäädään pääkaupunkia pari astetta kylmemmiksi. Ei voi silti ollenkaan valittaa. Ulkona on aivan ihana sää ja mun ikkunani tulee varmasti olemaan auki niin kauan kuin viimeisetkin auringonsäteet katoavat tuonne rakennusten taakse.


Kamera on edelleen siinä kunnossa missä nyt on... Joten täytyy tyytyä kameran kuviin, joita niitäkään ei tullut kauheasti, koska akku loppui kesken kaiken. Ups. 




Olin jo eilen suunnitellut, että tästä ah niin erikoisesta sääilmiöstä johtuen suuntaan rannalle. Sääolot olivat viime kertaisella vierailullani hieman erilaiset, sillä kyseessä oli se luminen perjantai tammikuun lopussa, jolloin luentoni peruttiin ja suuntasinkin rannalle katselemaan kuinka meri velloi. Tänään ei oikeastaan kauheasti sitten vellonutkaan. Auringon ja reilun kymmenen celsius-asteen lisäksi tästä päivästä niin mukavan teki myös se, että edes aivan rannassa ei kamalasti tuullut.


Nappasin mukaan hieman päättötyön muistiinpanojani ja sain kuin sainkin taas kerran hieman järjesteltyä mielessäni, että miten tässä nyt seuraavaksi edetään. Luulen, että tarvitsinkin tällaisen päivän ihan vain selvittääkseni ajatuksiani. Tietenkään en voi kamalasti muuten työskennellä rannalla, mutta etenkin näin vähätuulisena päivänä muistiinpanojen lukeminen ainakin sujui loistavasti. Lisäksi huomenna alkava vesisade estääkin myöhemmät rannalla työskentelypäiväni melko tehokkaast.

St. Jude's Church


Parin tunnin rannalla istuskelun jälkeen päätin toteuttaa toisen kauan suunnitelmissa olleen asian, nimittäin Palmerston Roadin, Osbourne Roadin ja Marmion Roadin tutkiskelun. Olen toki monta kertaa kävellyt nuo läpi nopeasti matkalla suuntaan tai toiseen, mutten ole tarkemmin ehtinyt katselemaan. Tuonne olisi kyllä pitänyt mennä tutkailemaan jo aiemmin, välillä ihmettelen miten pienellä alueella oikeasti liikunkaan täällä. Jälleen kerran en voi kuin ihmetellä, miksi kaikki aina haukkuvat Portsmouthia ja Southseata? Ainakin näin aurinkoisena tiistai-iltapäivänä tunnelma oli aivan mahtava; ihania pikkuputiikkeja ja kahviloita kauniissa ympäristössä. Myönnän, että pelkkää Commercial Roadia katsomalla saa melko rähjäisen kuvan koko kaupungista, mutta ihmiset tuntuvat täysin unohtavan, että nuo mainistemani kadut sekä tietenkin Albert Road ovat aivan samalla tavalla osa tätä kaupunkia. Mitäpä mä tekisinkään ilman Albert Roadia?

Tää näytti vähän siltä, että voisi saada diabeteksen ihan vain katsomalla noita herkkuja...


Heidi, oisko kahvit täällä mitään sillon kun tuut? :)

Huomenna tosiaan alkavat taas sateet, mutta elättelen tässä toivoa tämän päivän perusteella, että kyllä se kevät sieltä vielä tulee. Toivottavasti pian!


2 kommenttia:

  1. vihdoin ja viimein tää blogin kommentointi osuus toimii :DD kyllä on joku nimenny kahvilan täydellisesti!! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks se oo toiminu? Hmm.. Joo, varmaan sun mukaan nimetty; mainees kiiriny jo tännekin.

      Poista