maanantai 4. maaliskuuta 2013

The Wedding

Häät on nyt juhlittu. Perjantaina meidän oli tarkoitus kokata kanaa Virvan kanssa häihin tarjottavaksi. Lopulta Eki hoitikin suurimman osan kokkailusta ja me istuskeltiin Portersissa. Oho. Ei edes kovin yllättävää näin jälkeenpäin ajateltuna.

Lauantai menikin valmistautuessa niihin häihin, jotka alkoivat vasta viideltä, koska kyseessä oli tosiaan vain se reception osa häistä. Morsian ja vähän kaikki muutkin olivat myöhässä, mutta kun juhlat viimein saatiin käyntiin oli todella mukavaa. Hyvää ruokaa, kantelemusiikkia, ihan dj:n soittamaa musiikkia ja hyviä ystäviä. Itse hengailin lähinnä muiden suomalaisten ja muutenkin Katjan kaverien kanssa.

Tylsistyminen teettää tätä
Suurin osa suomalaisista lähti paikalta jo ennen kymmentä, koska monilla oli perhe mukana ja lasten piti poistua juhlapaikasta kymmeneen mennessä. Mä ja Sannikin lähdettiin jo puoli 11 aikoihin. Mulle lykättiin vadillinen ruokaa, maljakollinen kukkia ja ilmapallo mukaan. Olin ehkä lievästi sanottuna huvittava näky ponnistellessani niiden kanssa kotiin.

Häistä
Eilen puolestaan suuntasimme Virvan, Ekin ja Ellin kanssa Porters-kaverimme Lornan taidenäyttelyyn Chichesteriin. Oli taas todella mukava ja asteen sivistyneempi iltapäivä. Tykkään Lornan tyylistä tosi paljon ja  oli muutenkin kiva käväistä Chichesterissä. Taidenäyttelyn jälkeen palasimme Portsmouthiin ja menimme taiteilijan ja miehensä kanssa viettämään iltapäivää yllättäen Portersiin.

Tänään suunnitelmana on vain oleilla kotona ja nauttia auringosta. Jos tuo jaksaa vielä paistaa huomennakin niin taidanpa kävellä käymään rannalla pitkästä aikaa.

Mun kimppu ja ilmapallo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti