keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Another Bank Holiday

Täällä oli taas vaihteeksi bank holiday viikonloppu. Ja jos joku nyt luulee, että niitä on oikeasti pari kertaa kuussa ympäri vuoden, niin mainittakoon, että näin keväällä niitä on vähän tiheämpään. Syksyllä niitä ei taidakaan sitten olla juuri ollenkaan. Mulla oli taas aivan mahtava viikonloppu. Sää ei ollut ollenkaan niin hyvä kuin viime kerralla, mutta ainakin se vähän koheni siitä, mitä se oli nyt ollut. Nähtiin jopa aurinkoa!

Perjantaina istuskeltiin ihan Pauliinan ja Virvan kanssa Portersissa rauhallista iltaa. (Mä kirjotan ton saman asian vähän liian usein... )



Lauantaina vietin iltaa mun hyvän kaverin Jamesin ja sen perheen kanssa. Ne on melkein yhtä hulluja kuin Vilhuset! Ja jokainen Heidin ja sen perheen tunteva tietää, mitä toi tarkoittaa! Oli tosi mukavaa ja aion ehdottomasti hengata noiden kanssa enemmänkin tulevaisuudessa. Jimmy olisi voinut ehkä muutaman viimeisen shotin olla ostamatta näin jälkeenpäin ajatellen. Jos olen täällä aiemmin vähän naureskellut Heidille edellisviikonlopusta niin en oikein voi enää sanoa mitään. Sellainen oli olotila seuraavana aamuna. 


Maanantai

Suunnattiin kuitenkin iltapäivällä Pauliinan kanssa Sunday Roastille Goose V&A:han. Ja voi että oli namia! Palan painikkeeksi otettiin vielä perienglantilaiseen tapaan Pimm'siä. Sitten saatiikin viestiä toiselta puolen kaupunkia, että siellä olisi suomalaisten kohtaaminen, joten suuntasimme sinne parille tuopille. Käveltiin vielä kotiin rannan kautta ja kiipeiltiin linnan mailla sun muuta kivaa. Kotiin pääsin seitsemän aikaan ja huolimatta siitä että olin luvannut aiemmin lähteä Jimmyn ja siskonsa Michellen kanssa ulos, päädyin petiin jo yhdeksältä ja nukuin seuraavana aamuna kymmeneen. Oli vähän rankka päivä.

Jaksoin syödä varmaan puolet...

Pimm's
Maanantaina mentiin Virvan kanssa katselemaan Castle Roadille markkinoita, joista en kyllä tajunnut oikein ottaa edes kuvia. Mutta ostin tuolta meidän naapurin tytöltä Nairnelta kiva kaulakorun, joka maksoi vain £3. 


Tapahtumarikas pitkä viikonloppu siis ja nyt olisi enää alle viikko aikaa täällä. En millään haluaisi lähteä minnekään! Tulee niin ikävä kaikkia ihania tyyppejä, vaikka onhan niitä Suomen tyyppejäkin jo vähäsen ikävä. 

Portsmouth on auringon paisteella ihan kaunis paikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti