tiistai 7. toukokuuta 2013

Ne Synttärit

Kuukausi ja 7 päivää myöhässä on varmaan ihan hyvä laittaa muutama kuva niistä synttäreistä, eikö vaan?
Juhlistin siis toiseen otteeseen 21-vuotissynttäreitäni, koska mähän en siitä vanhene enää vuottakaan. Aloiteltiin iltaa Annin ja Karoliinan kanssa täällä Conroyilla. Tarkoitushan oli mennä Portersiin syömään, mutta ihana Enrique oli tehnyt meille ruokaa.  Syötyämme (ja vähän litkittyämme viiniä ja skumppaa) siirryttiinkin sitten sinne Portersin puolelle. Porukkaahan oli lupautunut "ihan varmasti" tulemaan kamalasti, mutta monet eivät sitten ylläri ylläri saapuneetkaan paikalle. No meillä oli kivaa perusporukalla (plus Joe), vaikka ei ilta kauhean myöhään jatkettukaan. Mutta eipähän ainakaan ollut krapulaa!

Synttäripoppoo

Suomesta tulleet lahjat: kiitti ihanat mummu, Maija ja poppoo sekä rakas-Viltsu


Synttäri-illallinen by Eki

Otsiskin on muuten tuosta kasvanut sen verran, ettei sitä voi enää pitää muuta kuin pinneillä ylhäällä



Sunnuntaina jatkettiin ihanalla roast dinnerillä. Mä saan mitään tollasta niin harvoin. Siis kunnon ruokaa! Ja oli vielä perunamuusiakin, vaikka se olikin vähän dodgyn väristä...Purple mash, mutta aivan uskomattoman hyvää, pitänee kysyä Ekiltä ohje tuohon. Sitten mentiin viettämään sunnuntai-iltapäivää Portersiin. Ja illalla sitten jotenkin päädyttiin Virvan kanssa eräille synttäreille sinne homobaariin. Ei, en edelleenkään ollut humalassa, mutta tanssijalkaa vipatti jostain kumman syystä. 


Roast 

Jos palataan tähän hetkeen, niin kirjoittelin tuossa juuri valmiiks vihoviimeisen historian esseen! Ensi viikolla vielä politiikan essee ja se bachelor olis siinä. Yritän siirrellä nyt viimeinkin niitä Kölnin reissun kuvia koneelle ja kirjoitella siitä yhden tai kaksi postausta. Eipä tässä kai taas muuta tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti