keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Cable and Cotton

Kirjoittelen vielä erikseen muutaman postauksen Heidin vierailusta, mutta nyt on aivan pakko päästä hehkuttamaan mun uutta lempikauppaani, nimittäin Cable and Cottonia. Oltiin siis eilen kiertelemässä Brightonia ja törmättiin sattumalta eräällä pienellä kujalla tähän ihanaan kauppaan!

Värikäs kauppa kiinnitti heti huomion ja alettiin kummastella, että mitäs palloja siellä oikein myydään. Ideana on siis se, että jokainen saa itse valita mieluisensa värisiä, pieniä, käsintehtyjä, onttoja palloja 20, 35 tai 50 kappaletta koriin, jonka kanssa sitten mennään kassalle, jossa saadaan kaapeli, jossa on kiinni pieniä lamppuja. Kotona jokainen saa sitten itse työntää ne lamput pallojen sisälle siihen järjestykseen kuin haluaa ja tadaa, oman mielen makuinen valo"köynnös" on valmiina käyttöön.

Mähän nappasin heti käteeni korin ja näin jo mielessäni, miten nuo uudet valot sopivat ensi vuoden huoneeseeni.

Hintakaan ei mielestäni ollut kovin paha. 20 pallosta ja lähes 3 metrin kaapelista maksoin £20. 35 palloa ja n. 4 metrin kaapelista hinta oli £30 ja 50 pallosta ja n. 5 metrin kaapelista puolestaan £40. Parillakympillä sain siis täysin omannäköiseni valot ja vielä sen ilon, että sain itse järjestellä tänään palloja ja työntää valoja niiden sisään :D

Heidi valitsee palloja


Reikä näyttää pieneltä, mutta se ja pallo joustavat kivasti. Reikää saa myös pakon
edessä hieman suurennettua saksilla (mun tarvitsi tehdä tämä yhdelle pallolle)


Valmis

Mun valoni pimeinä...

... ja päällä.





Myös isoja palloja oli myynnissä. 
Mun tulee mentyä tuonne varmasti vielä uudestaan, kunhan vain Brightoniin pääsen ja on hieman rahaa. Mutta Suomeenkin tiedoksi, että näitä myydään myös netissä ja toimitukset Eurooppaan ovat kuulemma vain noin £6. Ainoa asia, mikä kanattaa ottaa huomioon on se, että pistokkeet ovat tietenkin vääränlaiset suomalaisiin pistorasioihin, joten adapteri tulee tarpeeseen.

Btw, seuraava kaveri joka aikoo muuttaa, sun tuparilahjasi niin tulee täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti