maanantai 27. toukokuuta 2013

Viisut ja Brighton

Viikko sitten lauantaina olot olivat vähän vaihtelevat, mutta suuntasimme kuitenkin Commercial Roadille hetkeksi ja siitä syömään Fleetiin. Illalla ei onneksi ollut tiedossa mihinkään ulos lähtemistä vaan katselimme euroviisuja. Jotka olivatkin sitten melkoinen floppi Suomen kannalta. Ainoana ilopilkkuna oli se, että hakkasimme Irlannin (Haha, siitäs sait James!) ja Espanjan (Enrique ei voinut ihan niin paljoa nauraa meille).




Sunnuntaina käytiin Heidin kanssa syömässä kunnon englantilaiset aamiaiset, jotta jaksettiin loppupäivä öö.. makoilla ja katsella telkkaria... Paitsi oltiinhan me illalla Portersissa tietenkin.


Maanantai meni taas shoppaillessa ja Portersissa. Meidänhän piti alunperin mennä sunnuntaina Isle of Wightille katselemaan maisemia, mutta koska säät eivät oikein suosineet niin päätimmekin suunnata tiistaina Brightoniin, mikä oli kyllä ihan hyvä päätös. Isle of Wight onkin nyt vuorossa tänä lauantaina Pauliinan ja Miljan kanssa.




Niin kuin olen aiemminkin selittänyt, Brightonissa on aivan eri ilmapiiri kuin täällä. Nautittiin rannalla kävelystä, Royal Pavilionin katselusta ja tietty taas vähän shoppailustakin. Cable and Cotton kyllä vei mun sydämeni lopullisesti.








Keskiviikkoaamuna vietiinkin sitten jo Enriquen kanssa Heidi bussiasemalle. Nyyh. 

Toisaalta eipä tässä kauaa mene kun taas nähdään. Mähän suuntaan nimittäin itse ensi viikon tiistaina Suomeen. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti