maanantai 13. toukokuuta 2013

Bank Holiday

Viikko sitten näihin aikoihin Early May Bank Holiday alkoi olla jo aikalailla lopuillaan ja vietettiin iltaa yllättäen Portersissa ihanassa auringon paisteessa. Aurinko paistaa nytkin, mutta lämpötilat ovat kyllä tippuneet aika roimasti ja kylmä viima puhaltaa koko ajan.

Tätä lisää!
Southsea Castle, Henrik VIII:n rakennuttama

Oon varmaan joskus aiemminkin jo selittänyt, että Englannissa vietetään noita arkipyhiä vähän erilailla kuin Suomessa. Tässä tapauksessa vappuakaan ei vietetty 1.5. vaan vapaapäivä lykkääntyi seuraavalle maanantaille 6.5. Nämä kevään ja kesän pankkilomat on aina sellaisia, että porukkaa on kamalasti liikkeellä, tällä kerralla vielä normaalia enemmän kun säät hellivät.

Toi söpö pieni Jack Russell tossa on Alfie


Me otettiin lauantai suht rauhallisesti eikä oikein tehty mitään. Virvallakin oli töitä. Illalla mentiin Portersiin ja tavattiin viimein uusi kauanodotettu suomalainen Pauliina, joka on tullut tänne ainakin reiluksi vuodeksi töihin. Pauliinan kanssa synkkasi heti ja luulenkin, että hänestä tulee tosi mukava lisä meidän sekopäiseen porukkaan. Hullujahan me kaikki ollaan.
Näillä eväillä syntyi historian essee...
Sunnuntaina suunnattiin commonille ja rantaan katselemaan Seaside and Rural showta ja Southsea marketia. Paikalla oli lampaita ja hevosia yms yms. Pitivätpä myös paimenkoirille juoksukilpailun. Jessie osallistui ja onnistui sekopäisellä ympyrän juoksullaan sekoittamaan reilun kymmenen muunkin koiran kisan... Mulle tarttui tuosta reissusta matkaan pari ihanaa sormusta, joista toisesta kivi jo irtosikin, mutta täytynee näyttää sille hieman pikaliimaa.

Sunnuntai-iltakin meni vielä tutulla porukalla Portersissa iltaa istuen.




Maanantaina lähdettiin näyttämään Pauliinalle vähän Gunwharfia ja Old Portsmouthia. Sää oli taas ihana, joten Gunwharf oli aivan täynnä porukkaa, niinpä ei jäätykään sinne paljoa varttia pidemmäksi aikaa.

Tämä taitaa olla jo joltain aiemmalta illalta kun mun lasissani on edelleen
cider&black eikä olutta... Kyllä, mua on nyt koulutettu. Tällä hetkel menee
vasta lagerit, mutta vuoden sisään pitäis kuulemma alkaa saamaan alas
myös ales. 

Bank Holidayt on mun mielestäni ihania, ja olo on aina ihanan leppoisa, kun kaikilla tuntuu tuon yhden ekstralomapäivän takia olevan kamalasti enemmän aikaa ja energiaa. Seuraava taitaakin olla edessä jo parin viikon päästä. Toivottavasti nämä säätkin taas tästä hieman paranisivat niin voisi taas suunnata rannalle nauttimaan ja kohentamaan tätä hyvän alun saanutta rusketusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti