keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Fresher's Fayre. Once Again.

Lauantain jälkeen otinkin aika rauhallisesti seuraavat kaksi päivää ja lähinna hengasin huoneessani omassa rauhassani. Sunnuntai-iltana katselin kyllä Beckyn ja Tomin kanssa X-factorin ja Downton Abbeyn alakerrassa, mutta muuten pysyttelin omissa oloissani. Oli sellainen fiilis.


Eilen aamulla Becky laittoi viestiä ja komensi mua lähtemään lounaalle. Niinpä raahasin itseni Albert Roadille ja oli kyllä tosi mukava lounas, jonka jälkeen kotiin päästyämme lysähdimme sohvalle ja istuimme siinä läppäriemme kanssa tuntikaupalla kunnes Tom saapui kotiin.

Kumiankkojen ongintaa



Päätimme, että kun kerrankin kellää ei ollut töitä tai mitään muitakaan suunnitelmia, niin teemme yhdessä ruokaa. Niinpä sitten suuntasimme Asdaan ja ostimme enchildatarvikkeet. Tuli muuten aikas hyvää, vaikka Tom ehkä maustaa asteen enemmän kuin mä ja Becky oltais. Jokatapauksessa, Tom on nyt mun ja Beckyn hovikokki. Poikaparka väittää, ettei sitä haittaa, mutta voi olla, että jossain vaiheessa vuotta alkaakin vähän häiritsemään. 





Beckyllä oli töitä seuraavana aamuna, mutta mä ja Tom katseltiin telkkaria ja juotiin valkkaria (ja vähän vodkaakin) vähän pidemmän kaavan mukaan. Pahempaa krapulaa ei kyllä tullut vaikka pieni päänsärky aamulla kyllä meinasi iskeä, mutta aspiriini auttoi nopeasti.


Cheerleading


Tänään siis suuntasimme Beckyn kanssa Ravelin Parkiin Fresher's Fayreen. Joka vuosi siellä tulee käytyä ja otettua vastaan kamala kasa paperia, joita tuskin vilkaisee kotiin päästyään. Fiksua.




Se ero tänä vuonna oli aiempiin, että kerrankin vaivauduin ihan oikeasti jonottamaan Dominosin jonossa. Ja oli kyllä hyvää pizzaa, olisi kannattanut varmaan aiempinakin vuosina käydä hakemassa ilmaista ruokaa. 


Pole dancing society

Liityin ainoastaan Political Unioniin, joka on ilmeisesti uusittu versio Politics & Debating societysta, joka on siis ilmeisesti nyt kuopattu. Vassareilla (ihan kommunisteihin asti) tuntui olevan hirveästi standeja ja oli siellä Conservative Futurekin, mutta en kyllä liittynyt mihinkään muuhun kuin tuohon kaiken kattavaan Political Unioniin, koska en vieläkään yli kahden vuoden jälkeen osaa sanoa, mihin puolueeseen kuuluisin tässä maassa. Mikään niistä ei vaikuta erityisen loistavalta valitettavasti.



Societyja kyllä löytyy yliopistolla ihan laidasta laitaan Dungeons & Dragons porukasta kaikenmaailman urheilu societyihin ja elokuva societyihin. Tom jopa liittyi Poker societyyn. Yrittivät muuten eilen opettaa mua pelaamaan pokeria, mutta eivät tajunneet, että ei tämä ole eka kerta, kun mua opetetaan, enkä vieläkään tajua koko pelistä mitään. Mun korttien shufflaaminen sen sijaan sai kunnioitusta. Kyllä kannatti silloin aikanaan opetella. 





Hukkasimme Tomin jossain vaiheessa ja päätimme Beckyn kanssa lähteä kotiin biitsin kautta. Ranta jo näkyi kun Beckyn puhelin soi ja Tom kyselee, että mihin me kadottiin. Palattiin sitten takaisin hakemaan pikku fresherimme ja menimme sinne biitsille. Uskaltauduin muuten kysymään Tomilta hänen ikäänsä, ja mun pitäisi varmaan lakata kutsumasta häntä pikkuiseksi. Tom kun sattuu olemaan 20 ja vieläpä keväällä syntynyt, joten alle vuoden mua nuorempi. Mut se on silti fresher ja oli se vähän eksyksissä kun jätettiin se yksin sinne puistoon. 






Kiertelimme sitten biitsillä ja kiersimme jotain superpitkää kautta kotiin. Kaikkien jalat ihan muussina, mutta hauskaa oli silti. Puhuttiinkin juuri, että meillä on ihan mieletön yhteishenki verrattuna esim mun viime vuoden kämppään, jossa kuitenkin tunsin tytöt jo valmiiks ja olin niiden ystävä. Mut ehkä se ongelma oli juuri se, että 5 tyttöä samassa talossa on vähän liikaa.

Hullut kämppikset




Beach huts

 Nyt ollaan siis viimein kotona ja pitäisi mennä tonne noiden seuraan kun ei ne muuten jätä mua raúhaan :D Varmaan taas ihan hulvaton ilta tiedossa. Huomenna tosin pitää jaksaa mennä yliopistollakin käymään pikaisesti. Peruskauraa dissertaation tärkeydestähän se luento tulee olemaan ja dissertation supervisorin tapaamista, mutta pakko sinne on mennä.


Vouchers!





                                                              


Kotiin päästyäni löysin mun parin päivän takaiset ebay-ostokseni! Kännykkään tommonen kuori ja Antille joululahja. Lotta, älä vaan näytä tätä Antille!







Sanna oli taas jollain ilmiömäisillä hakutaidoillaan löytänyt uuden suomalaisen Portsmouthista. Kiva saada joku muukin yliopistossa opiskeleva porukkaan nyt kun Karoliinakin meinaa muuttaa sinne Brightoniin. Ja Annin kanssa tietenkin tehdään kaikkea kivaa. Olisko seuraavaks Anna Karenina ja vai baarien kiertelyy Southseassa vai molempii? :)
 

7 kommenttia:

  1. Surprise, surprise ;) Tästä tulee hyvä vuosi.

    VastaaPoista
  2. jos toi on se sun kämppis noiss kuvissa, niin en ymmärrä miten oot missään vaiheessa voinut sanoon sitä pikkuiseski :DD sehän on ihan jäätävä pala! pikkuinen... hehe :)

    VastaaPoista
  3. Hahha! Kerroin sille, mitä sanoit. Ja siis on se siinä kuvissa joo... Nyt se aikoo opetella suomea, et tietää, mitä mä kirjottelen siitä tänne... :D O-ou... Tosin jos sen suomen opiskelu menee yhtä hyvin kuin Sarahin, ni ei pelkoo.

    VastaaPoista
  4. hehehhe :DD varmaan vähän repeili ku kerroit! susta tulee kohta sen private tutor suomen opeskeluun :P

    VastaaPoista
  5. herran jumala onnistuin näköjään tekeen jotain oikein ton google tilin kanssa kun sain tona kuvan siihen :DD

    VastaaPoista
  6. Joo, varmaan... Soitin sille viime yönä Tean Tytöt tykkää ja Robinin Frontside Ollien... Luulis et niiden jälkeen lopahtaa kiinnostus suomalaiseen kulttuuriin. :D Ihana toi kuva, mut ei kai se oo joku lähiaikoina otettu? Meinaan aikamoinen värimuutos sitten 2 viikossa ehtinyt tulla neidin päähän.

    VastaaPoista