sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Rainy days

Täällä sataa ja ukkostaa. Kumpikaan ei sinänsä haittaa mua ollenkaan, koska istun sisällä katsellen leffaa ja potien pienoista krapulaa. Eilinen suunniteltu rauhallinen koti-ilta muuttuikin kiitos Annin ja Adamin vähemmän rauhalliseen iltaan Gunwharfissa. Mukaan raahasin myös Essin ja kämppikseni Tomin.


Perjantaina mä käytin suurimman osan päivästä opiskellen! Sain aika hyvin itseni organisoitua.




Huomatkaa, joulukuun 15. Suomeen? Noille main se varmaankin menee, sillä en oikein usko, että tänä vuonna voin jättää viimeistä viikkoa väliin ja tulla aiemmin Suomeen. 


Tom laittoi yksi päivä ruokaa. Oli aika herkkua. Vaikkakin tulista.







Torstai-illan vodkahyytelöshoti. Hirveän makuisia. Sain alas 1,5 tuollaista ja sitten pyysin, että saan ennemmin juoda vaikka vodkaa ihan suoraan pullosta...



Nandosilla käväistiin perjantaina. Lotta, tämän saa kertoa Antillekin!



Eilisen vaatekriiseilyn jälkeen, joka vieläpä käytiin facebookin chatissa Annin kanssa, lopulta päädyin tähän. Totean vain, että mulla ei oo mitään käyttökelpoisia vaatteita.




Ja tuossa kuva eilisillalta. Rekordeligia, nami!

Tänään en kyllä tosiaan aio liikkua kotoa mihinkään. Huomenna on pakko mennä seminaariin, joten silloin täytynee sitten astua ulos. Eilen oli kyllä loistoilta, mutta nyt väsyttää ja voin vain ihmetellä, että millä ihmeellä olen onnistunut irroittamaan N-näppäimen läppäristäni. On meinaan aika mielenkiintoista kirjoitella tällä koneella, Kai ton voi ihan vaan liimata takaisin? Yritin väliaikaisesti jotain sinitarraa, kun eihän mulla mitään liimaa ole, mutta ei se pitänyt....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti