torstai 13. syyskuuta 2012

Voi voi voi

Kirjoittelen nyt heti uuden postauksen tänne kun kerrankin on jotain kirjoitettavaa ja kuviakin. 

Jaksoin vielä eilen illalla sen verran sisustaa, että laittelin sinitarralla kortteja noihin kaappeihin ja työpöydän ylle. Tuli kivasti hieman väriä noihin valkoisiin kaapinoviin ja muutenkin vielä vähän kotoisampi olo. 





Totesin muuten, että mulla ei näy oikein kuin ilta-aurinko ikkunasta. Ja nytkin jo näin kuuden aikaan se on sen verran laskenut tonne talojen taakse, ettei mitenkään hirveästi lämmitä. Voi harmi. Mutta on tämä nyt kuitenkin parempi kuin se viime vuoden huone, jossa aurinkoa ei nähnyt koskaan. 




Tänään suuntasin aamulla hieman keskustaan shoppailemaan. Ja voih.... Tunnen itseni niiiiin huonoksi ihmiseksi. Tarkoituksenahan oli mennä ostamaan ihan oikeeseen tarpeeseen housuja, takkia, jotain laukkua ja ehkä jotain alusvaatteita. Ja minkä kanssa mä palaan takaisin kotiin? KOLMEN mekon ja niiden housujen. No positiivista tietenkin, että ne housut ostin. Ai niin ja pienen baarilaukun. Mun piti kyllä ostaa ihan sellanen iso vaikka kouluun raahattava laukku. Tähän yksilöön ei kyllä kovin isoa kirjaa mahdu.


Se kauan kaivattu meikkihylly!












Viltsu kyllä lohdutti mua, että ei tytöllä voi koskaan olla liikaa mekkoja, mutta vois kai sitä silti jokin roti olla? 











Tää on kyllä ihan ehdoton lemppari. Ihana!



Niin ja Dorothy Perkinsiltä nää kaikki siis. DP on mun ehdoton lemppari kauppa Briteissä ja odotin jo innolla sinne pääsyä. Primark olis tietty opiskelijan lompakolle fiksumpi päätös, mutta päätin, että saan nyt kesän jälkeen vähän hemmotella itseäni kun koko kesän ajan sanoin kaikkien kivojen vaatteiden kohdalla, että odotan ennemmin Englantiin paluuta ja ostan täältä sitten. 

Mutta onneksi on niitä helteitä luvattu, koska sitä takkia ei nyt sitten edelleenkään ole. 


1 kommentti:

  1. Anni, sähläsin jotain noihin kommentointi säädöksiin... Toimisko nyt?
    - Niina

    VastaaPoista