maanantai 10. syyskuuta 2012

Tomorrow

Viimeinen yö Suomessa edessä. Tuntuu jotenkin oudolta palata Englantiin, mutta samalla tuntuu, että on menossa kotiin. Ihan kummallinen olo, mut niin se on aina, ja molempiin suuntiin. Tästä lähtemisestä on kai tullut jo niin rutiinia, etten todellakaan jaksa stressata matkasta. Varasin viimein junalipun eilen kun satuin muistamaan, pakkaamaan aloin pari tuntia sitten, kun oli pakko ja siitäkin puuttuu vielä tavaraa kun en jaksa stressata. 



Sen sijaan toi päättötyö alkoi pikkasen stressaamaan muutama päivä sitten ja luinkin sitten noita muutamia kirjoja, joita olin hankkinut ja osa oli jopa ihan hyödyllisiä. Ja nyt voin ainakin sanoa, että olen aloittanut päättötyön tekemisen.



Yllä siis kuva laukusta vielä pari päivää sitten. Tohon sen lykkäsin silloin toukokuun lopussa ja kesän ajan se on toiminut telkkarin antennin pidikkeenä...




Perjantaina käväisin Forssan kokoomusnuorten kokouksessa ja oli kyllä hauskaa jälleen kerran. :) Meille oli löytynyt hyvä nuori ehdokaskin! Sen lisäksi vietin vielä viimehetkiä Heidin kanssa pubeillen. Lauantai sen sijaan oli koti-ilta, koska äidilläkin sattui olemaan töistä vapaata. Pari pulloa viiniähän siinä meni ja singstar raikasi. Jopa pikkuveljeni ja kaverini keskeyttivät ennemmin laninsa ja liittyivät mun ja Lotan seuraan laulamaan!




Tänään käväistiin äidin kanssa vielä ostelemassa vähän tavaraa mukaan, erityisesti Lumenen puuteria ja yövoidetta! Muuten tämä päivä onkin mennyt BB:tä katsellen, lataillen musiikkia ipodiin ja pakkaillen tota laukkua. 



Näin muuten viimein lukujärjestykseni. Ei ollut kyllä ollenkaan paha tälle syksylle: koulua on joko 4 tai 6 tuntia viikossa; torstaisin ja perjantaisin ja joka toinen viikko maanantaisin. Ja aikaisimmillaan koulu alkaa klo 12. Ah ihanuutta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti