sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Suomihetkiä Pompeyssa

Eilen tuli vietettyä iltaa ihanien suomalaisten kanssa Southseassa. Käytiin syömässä ja muutamilla dirnksuilla, ja jotkut kai vähän useammillakin.



Onpa likainen peili






Nää ravintolakuvat nyt on mitä ovat, kun otin ne kännykällä, mutta ei voi mitään.


Fortune Cookies! En ollut koskaan ennen saanut tuollaista!





Oli kyllä jälleen kerran ihan mukava ilta, vaikka vähän potkinkin itseäni tyhmyydestäni. 


Ainoa, mikä hieman säälitti oli tuo uusi pieni kämppikseni, joka muutti meille eilen ja joutui viettämään illan yksinään xboxinsa kanssa. Poikaparka on varmaan 18-vuotias ja aloittelee vasta ensimmäistä vuottaan yliopistossa ja joutui tänne asumaan meidän vanhusten, Beckyn ja mun kanssa. Me kun ei oikein kumpikaan enää innostuta mistään Fresher's weekeistä. Toivottavasti hän nyt nopeasti tutustuu kurssikavereihinsa, koska mä en kyllä jaksa juosta sen kanssa missään opiskelijariennoissa. Juuri ton takia oli niin hyvä asua se ensimmäinen vuosi asuntolassa, siellä väkisinkin tutustui heti ihmisiin ja oli vähän kuin pakotettu käymään bilettämässä. 


Sori Anni, pöllin sun kuvan, mutta tämä oli loistava! Tosiaan joulu-menumainoksia syyskuussa! En kestä. 


Ja niin muuten, huolestuneille tiedoksi, en mä asukaan kenenkään nelikymppisen kanssa täällä! Tyyppi ei ollut päässyt läpi viime vuotta yliopistossa, joten ei nyt sitten enää palaakaan tänne ja saatiin nyt siis tämä ykkösluokkalainen hänen tilalleen. Viimeisestä tyypistä en sitten tiedäkään mitään, en edes koska hän on muuttamassa tänne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti