perjantai 14. syyskuuta 2012

Terveisiä Marbellasta


Käväisin tänään Farehamissa Annin koululla. Anni siis tarvitsi näyttötyöhönsä jonkun vapaaehtoisen ja melko ruskea Niinahan sieltä asteli ulos. 



Viltsulle tossa jo ehdin sanoa, ettei noita rajojen paljastelu kuvia kehtaa mihinkään julkisesti laittaa, mutta toi on nyt ainoa, jossa näkyy vähän toi naaman ja käsienkin rusketus kun peilin kautta yritin jotain säheltää. Ja tosiaan aikamoinen kontrastiero :D


Tuossa alla sitten kuva parin päivän takaa, silloin yritin kuvata mun ihania pyjamahousuja, mutta nyt siitä samalla voi nähdä, että vaikka mä ajattelin olevani aika paljonkin ruskettunut näin ihan kesänkin jäljiltä, niin onhan tää nykyinen rusketus jotain ihan muuta. 



En ole koskaan harrastanut mitään itseruskettavia, enkä kyllä usko, että mitään tanorexiaa (Daily Mailin nimitys sille, jos on koukussa itseruskettaviin) nytkään sain. Oikein kivan näköinenhän tämä on, mutta olen liian laiska ja pihi, että viitsisin tällaista alkaa ylläpitämään. 


Jalat päältä.


Ruiskurusketuksen (onko se sen niminen suomeksi?) jälkeen jatkoimme vielä Annin kanssa kahville ja vähän shoppailemaan ennen kotiin suuntaamista. Kotiin päästyäni kämppikseni alkoi ihmetellä ruketustani ja sanoi, että näytän siltä, kuin olisin Farehamin sijaan käynyt tänään Marbellassa. 

Jalat alta.

Erityisen hauskana kämppikseni piti jalkapohjiani, joiden suojaus ei oikein pitänyt.

Huomista tyttöjeniltaa varten on nyt siis ainakin rusketus kunnossa.

1 kommentti:

  1. Pidä sitte jalkapohjat piilossa huomenna :---) Katotaan miltä näyttää huomenna ku oot käyny suihkussa

    VastaaPoista