torstai 18. lokakuuta 2012

10% done only 90 left!

Sain kuin sainkin dissertaationi esittelykappaleen tehtyä eilen illalla. Laadusta en niin mene takuuseen, mutta toisin kuin luulin, niin olen ilmeisesti viimeinkin tosiaan oppinut politiikan kapulakielen! Olen nimittäin kuvitellut, että en ikinä tule oppimaan kirjoittamaan niin kamalalla tavalla, kuin millä jotkin noista akateemisista artikkeleista on tehty, mutta toisin on sitten kai käynyt! Laitoin nimittäin Tomin lukemaan tekstini läpi virheiden varalta, koko lukemisensa ajan tyyppi kuitenkin vain valitti kun on niin pitkiä lauseita ja vaikeita sanoja. Jes! 

Palkitsinkin itseni sitten tulostamisen jälkeen viinillä. Viinillä, joka tosin oli Tomin ostamaa ja jota mun piti ottaa lasillinen ja josta lopulta join kaiken. Alkaa itseänikin jo hieman mietityttää, että voisi vähän rajoittaa. Mutta olihan tuossa nyt syytä juhlaan!

Tänään kun vielä tosiaan saisi luettua tuosta Ranskan vallakumouksesta niin että olisi valmiina huomiseen seminaariin, niin sen jälkeen alkaisi tämä viikko olla kouluhommien osalta hoidossa. 

Loppuun vielä video, jonka Antti oli laittanut facebookiin ja joka sai mut tällä nimenomaisella hetkellä repeämään ihan täysin!. Hemmetin turvaneuvosto ja hemmetin Forssan kokoinen hiirenpaska nimeltä Luxemburg! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti