perjantai 12. lokakuuta 2012

Suomi 15.12.- ?

Eilen illalla koin pienoisen järkytyksen, kun päätin käväistä katsomassa paljonko lento Suomeen olisi. Katselin samaa noin viikko sitten, jolloin hinta yhteen suuntaan oli vielä 90 euroa. No nythän se olikin sitten jo nousut 130 euroon! Katselin sitten samalla tilin saldoa ja totesin, että joopa joo, noilla rahoilla ei kyllä edes eletä jouluun saakka (saatikka kesään saakka!).


Olin ehkä vähän etuajassa luennolla




Samalla totesin myös, etten millään pystyisi ostamaan lentolippua tuollaiseen hintaan. Laitoin sitten siskolle viestiä, että kyselisi äidiltä, maksaisiko tämä mulle ton lennon. Paluulentoa en ole vielä halunnut ostaa, sillä haluaisin vähän katsella mihin aikaan tuo koulu meinaa tammikuussa alkaa. Heti 7. päivä vaiko vähän myöhemmin. No ilmeisesti siellä päässä on ollut jo kauhea paniikki (Lotan osalta siitä, että saako hän ebay-ostoksensa jouluna vai vasta kesällä) ja äitikin laittoi sitten viestiä, että tilaa vaan nyt se lentolippu, kyllä hän maksaa. Ihana äiti mulla! Sanoi vielä, että nyt on joulu pelastettu, kun tuun kotiin. Ihan kuin en jo valmiiksi luulisi itsestäni hieman liikoja. Tai siis, mähän olen täydellinen.

Kirjasto


Lentolippu on nyt siis varattu 15.12. ja on toi tosiaan kyllä ihana tulla Suomeen kumminkin edes jouluksi, varsinkin kun keväällä en ole menossa pääsiäislomalla sinne päin lainkaan, johtuen päättyöstä, jonka pitäisi olla 26.4. valmis. Apua!

Dehumidifier. En ollu koskaa ennen kuullutkaan laitteesta, mutta siis se poistaa kosteutta! Pistin ton eilen pöriseen huoneeseeni ja annoin olla päällä tähän iltapäivään saakka. 1,5 semmosta astiallista vettä siihen tuli ja kyllä tuntuu ilma paljon kuivemmalta nyt! Toi tulee oleen mulla niin kovassa käytössä tänä vuonna!
Eilen jäin luennon jälkeen ihan oikeasti opiskelemaan kirjastoon pariksi tunniksi! Tänään en sitten ole seminaarini lisäksi oikein mitään muuta tehnytkään. Eilen energiaa riitti opiskelun jälkeen vielä pieneen sisustamiseenkin ja laittelin vähän valokuvia oviin. Meikäläisestä ei saa mitään käsityöihmistä tai taiteellista tekemälläkään, joten jätän suosiolla kaikenmaailman kollaasien tekemiset muille, mutta tuli näistä näinkin ihan kivan näköisiä.








3 kommenttia:

  1. ihania kuvia sulla <3 varsinkin kun laskin et siellä oli ainkin 14 kuvaa musta :DD ahahahahaa en oo yhtän itsekeskeinen!! :P

    VastaaPoista
  2. No sä oot keskeinen osa mun elämää, rakas! <3

    VastaaPoista