maanantai 19. marraskuuta 2012

Getting Too Old For This Shit

Viime viikonlopun aikana tuli ainakin todettua se, että musta on tulossa vanha. Voi niitä aikoja kun krapula oli hyvin harvinainen ystävä ja yleensä vieraillessaankin kesti vain muutamia tunteja. En ole vielä näin maanantai-iltanakaan aivan varma, että olenko täysin toipunut Annin perjantaisesta vierailusta. Totesimmekin, että edessä taitaa olla absolutismi, kun kolmekymmentä tulee mittariin.





Kuvia mulla ei illasta ole yhtään, mutta yritän lisäillä jotain kun vain Anni saa niitä nettiin siirreltyä. Toisaalta vähän luulen myös, että se on ihan hyvä, ettei siltä illalta niitä kuvia kamalasti olekaan. Tässä nyt muuten jotain viikonlopun vaiheilta.

Ellin synttärit

Torstai tuli otettua melko rauhallisesti Ellin synttäreillä viinin ja hyvän ruoan ääressä jutellen Katjan hääsuunnitelmista. Musta tuntuu, että mä ja Virva odotetaan niitä häitä innokkaammin kuin itse hääpari! Olisipa jo maaliskuu!


Primark-ostos! Pitsiä taas.

Perjantaina tosiaan sitten oli vuorossa Annin kauan odotettu vierailu tänne meille. Hain Annin alkuillasta satamasta ja suuntasimme siitä Portersiin tapaamaan Virvaa, Enriquea, Elliä ja Tomia, jotka olivat tietenkin kaikki myöhässä. Joten parin sijaan ehdimmekin ottaa pari liikaa. Kun lopulta pääsimme siirtymään Portersista olimme jo melkoisessa tuiskeessa ja edessä oli kuitenkin vielä kävely kotiin sekä ruokakaupassa käynti, mikä olikin sitten aikamoista kaaosta. Voin vain kuvitella, mitä Tescon henkilökunta on ajatellut kahdesta kummallista kieltä sopottavasta hihhulista kaupan sulkemisaikaan.

Iltaa jatkettiin meillä vielä viinin ja suomalaisen iskelmän parissa. Jossain välissä se Tomin Ellenkin saapui ja sai varmasti pitkälle aamuyöhön jatkuneesta suomenkielisestä höpöttämisestä ja jopa laulamisesta elinikäiset traumat. Mun mielestä sen sijaan oli oikein hauskaa pilata rakastavaisten romanttinen ilta.



Lauantai meni melkoisessa koomassa, johon ei auttanut edes Garage Loungen kaakao ja suklaakakku. Sunnuntaina olo ei ollut paljon parempi, mutta suuntasin kuitenkin Virvan, Enriquen, Ellin, Sannan ja Jannen kanssa Gunwharfiin katsomaan uusimman James Bondin. Ihan hyvä elokuvahan se oli, vaikka olenkin edelleen sitä mieltä, että Daniel Craig ei ole ikääntynyt kovin edustavasti. Leffan jälkeen jatkoin iltaa Portersissa ja tien toisella puolen Little Johnny Russellsissa Ellenin ja Tomin kanssa. Ellen vaikutti lopulta ihan mukavalta tytöltä ja oli erityisen viihdyttävää seuraa otettuaan muutaman liikaa!




Sunnuntai

Tähän pitäisi varmaan sanoa, että en ole ihan heti uusimassa tuota viikonloppua tai etenkään perjantaita, mutta ei! Mehän otetaan Annin kanssa uusiksi ensi perjantaina. Tällä kerralla tosin paikka vaihtuu Annille ja Adamille ja seuraan liittyy myös ainakin Essi. Lisäksi teemana meillä on pikkujoulut. Odotan jo melkoisella pakokauhulla.





Eikö tämä taideteos olekin ihan hyvä syy lopettaa yliopisto kesken ja ryhtyä kampaajaksi? Mitä mieltä olet, Heidiseni?

Jollei muuta, niin sain ainakin varmasti viikonlopun aikana kehitettyä vatsalihaksia kaikella sillä nauramisella ensin Annin kanssa ja sunnuntaina Ellenin jutuille hekottaessa.




Ai niin ja saapuivathan mun rakkaat hiustenpidennyksetkin perjantaina! Olen haaveillut niistä vuoden ja nyt viimeinkin ostin uudet.

2 kommenttia:

  1. kyllä oli kaunein näkemäni kalanruotoletti ikinä :DD ehdottomasti lopetat nyt sen politiikan ja alat kampaajaks niinku mä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että sä naurat mulle... Mut joo, voidaan sit perustaa yhes joku kampaamo, eiks joo? :)

      Poista