perjantai 2. marraskuuta 2012

Another social week

Ei politiikkapäivitystä tällä kerralla vaikka jotain tekisikin mieli sanoa esimerkiksi lapsilisistä. ;) Heidiltä tullut palaute siitä, ettei ollut edes lukenut edellistä postaustani kokonaan johtuen sisällöstä taisi olla tarpeeksi, että jätän nuo politiikasta puhumiset muualle ... ainakin seuraaviin vaaleihin asti. (Tiistaihin? USA:n pressan vaaleihin?)

Kristina, Joe ja minä


Joe, minä ja Amrit


Tämä viikko on taas mennyt kyllä enemmänkin hyvästä seurasta nauttiessa kuin opiskellessa. Maanantaina tosiaan suuntasin Portersiin parille, jotka hyvin pian osoittautuivat vähän enemmäksi. Etenkin kun vielä sieltä jo kotiin päästyäni suuntasin sinne jälleen takaisin idioottien kämppisten (miinus Beckyn) kanssa. Tiistai menikin sitten melko heikossa hapessa, mutta päätökseni olla ikinä enää juomatta jäi melkoisen lyhyeksi, sillä olin jo viime viikolla sopinut meneväni tiistai-iltanakin Portersiin Essin ja Essin kämppiksen Tomin kanssa. Molempina iltoina tuli myös juteltua Virvan kanssa siitä Kölnin reissusta ja sinnehän mä nyt olen suuntaamassa luultavasti 18-21.4. Odotan kyllä aika innolla tuota reissua, sillä sen lisäksi että se on loistavaa täytettä CV:ni ja että tykkään viettää aikaani Virvan kanssa, pääsen myös näkemään vanhan kaverini Katrinin ekaa kertaa neljään vuoteen!




Kerrankin en jaksanut kihartaa hiuksia, olis ehkä kannattanut.

Keskiviikon olinkin sitten rauhallisesti kotona ja luin Ranskan vallankumouksesta, sillä tiesin ettei aikaa taas loppuviikosta olisi. Torstaipäivä meni luennolla ja ilta Joen jo kertaalleen perutuilla synttäreillä. Tälläkin kertaa paikalla vaivautuivat minun lisäkseni vain Amrit ja Kristina. Mukavaa oli kuitenkin ja kai se oli taas yksi todiste siitä, että teen oikeaa tutkintoa, kun totesin jälleen kerran, että nautin aivan mielettömästi kurssikavereideni seurasta. Oikein harmittaa, että etenkin Kristinaa olen nähnyt todella harvoin!


Takki on nyt tarpeeseen! Niin kylmä ulkona!

Tänään olikin sitten vuorossa ilotulitusnäytös Gunwharfissa, mutta siitä taidankin tehdä huomenna ihan oman postauksen.

4 kommenttia:

  1. kyllä sää nyt saat politiikasta puhuu :D kyllä muita saattaa kiinnostaa vähän enemmän ;) mutta mulla noi kunnalisvaalit ny on aina meny vähän ohi ;) älä ees aloita noista lapsilisistä!! kerrankin tiiän mistä puhutaan! :[ jeesus! muuta en sano, mur!

    VastaaPoista
  2. Niin saan puhuu, mut en saa puhuu? :DD Joo, no eniten mua ärsyttää toi yleistäminen, en samaa mieltä oo tietenkään, mut sen taustalla olleen ajatuksen siitä, et ihan kaikkien ei kannattas niitä lapsia ehkä hankkia, ymmärrän kyllä jotenkin... Etenkään jos ei oo mitään edellytyksiä vanhemmaks. Se on sit eri homma et vaikuttaako lapsilisät tai et niitä ei sais oikeesti siihen, et hankkiiko tää porukka lapsia, tuskinpa. Mut nyt lopetan. ;)

    VastaaPoista
  3. hehheehe vähän puhuin ristiin! :DD juu olitin iidan kans myös täällä vähän hiileenä... juu me mietittiin kans et tota se varmaan ajaa, mut ei kyl nyt ihan varmaan oo ihan oikee tapa... :/

    VastaaPoista
  4. Juu, no ei todellakaan. Mut samalla myös tuntuu, et siitä nostettiin vähän liian suuri kohu, se oli kumminkin vaan FB-kommentti. Sunhan se pitäs tietää "tum tum tum tum aaaahhh" ;) Haha!

    VastaaPoista